ELSK MEG

Å lese bøker er noe av det aller beste jeg vet. Det er passe krevende slik at jeg slipper alle de andre tankene, det er underholdende og det er min måte å drømme på. Jeg sliter alltid litt med å finne bøker, og nå ønsket jeg bare noe helt enkelt og fengende. Valget falt på Sophie Elise sin bok “Elsk meg”, og det er jeg veldig glad for.

Jeg skal være helt ærlig. Det at jeg visste boken handlet om hennes forhold til Henrik Thodesen gjorde det mer interessant. Men boken er i seg selv interessant nok, litt i samme stil som Linnéa Myhre sin Hver gang du forlater meg. Kort sagt er tematikken kjærlighet som ikke gjengjeldes fullt ut. Sophie Elise tar oss med inn i en periode der hun forandrer seg, kutter ut vennene sine og påfører familien bekymring, alt for å tilfredsstille “ham”.

Kjærlighet er fascinerende. Så fint, skjørt og viktig når det er rett, så vondt og vanskelig når den ikke gjengjeldes. Jeg synes Sophie Elise skriver godt om sistnevnte. Det er ikke en tung bok som utfordrer en, men en greit underholdende bok om den ulykkelige kjærligheten. Og akkurat dét var hva jeg trengte i dag, så da kan jeg vel ikke klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *