HVERDAGSGLEDER I JANUAR

Januar er over. Som Ida Wulff skrev så har januar tilsynelatende vart i minst 74 dager. Men nå er den over. Dagene har blitt litt lengre, og selv om vi har mange snøfylte vinterdager i vente, er det ikke så altfor lenge til våren kommer. Dét i seg selv gir jo grunn til å smile.

Det har ikke bare vært negative ting å ta med seg fra januar måned, det har vært noen hverdagsgleder å hente også. Her kommer de på løpende bånd:

❤ Golden latte. Denne deilige fløyelsmyke, gule og varmende drikken er virkelig utrolig god. I tillegg er jeg overbevist om at kombinasjonen av gurkemeie, honning og ingefær har hjulpet meg å holde meg frisk i en kald måned.

❤ Chicago Fire. Det høres kanskje rart ut at en TV-serie er en hverdagsglede, men vi må ta det vi har. Chicago Fire er dramaet fra Grey´s anatomy tilført brannmenn fremfor kirurger. For en fantastisk serie!

❤ Ny seng. Det beste med hele flytteprosessen må være at vi har skaffet oss en fantastisk god seng. Ikke knirker den, med 180 cm bredde kan både han og jeg ta så stor plass vi vil uten å være i veien for hverandre og det er rett og slett helt fantastisk. Tidligere har jeg aldri sovet sammenhengende gjennom en hel natt, nå har det vel skjedd en gang at jeg ikke har gjort det. Helt fantastisk.

❤ Stort kjøkken. Igjen, en positiv ting med den nye leiligheten. Vi har fått U-kjøkken. Dette innebærer å virkelig ha plass til å lage mat. Ennå bedre er at vi ikke ser rotet på kjøkkenet når vi er i stua. Nå som energien sakte, men sikkert er i ferd med å vende tilbake gleder jeg meg til å bruke tid på matlaging, det er noe herlig meditativt over det.

❤ Fine folk. I en travel flytteprosess har vi virkelig fått se hvem som kan regnes med. Venner og familie har stilt opp med bil, kjøring, skruing og bæring. Vi hadde nok fremdeles ikke vært ferdige om ikke det var for dem.

❤ Gruppetimer på SATS. Januar er kanskje ikke den ideelle måneden å oppdage hvor godt jeg liker gruppetimene, for det er ganske mange om beinet for å si det mildt. Likevel er det utrolig hyggelig å ha funnet ut hvor godt jeg liker disse timene. Er det en ting jeg skal prøve å fokusere på i 2019 er det å ta turen innom en slik time hvertfall 1-2 ganger i uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *