VELKOMMEN TIL THE LITTLE THINGS

Dette er mest sannsynlig min blogg nummer ti, minst. Jeg bestemmer meg alltid for et slags konsept, lager en blogg, blir skuffet over å ikke ha mange lesere med en gang og så gir jeg opp. Helt til jeg kommer på et nytt konsept og begynner på nytt.

Denne gangen er litt annerledes. I tillegg til at jeg selvsagt ønsker å nå noen med mitt budskap, er mitt primærbehov å nå meg selv. For etter endelig å ha roet ned min tendens til å bekymre meg unødvendig mye for det aller meste, opplever jeg fremdeles at det er potensiale for å få et ennå bedre liv. Jeg har dermed bestemt meg for å blogge med primærfokus på hverdagsgleder, små ting som gjør hverdagen litt bedre. Målet er å både inspirere deg og meg selv – både til å nå vårt potensiale og viktigst av alt leve våre beste liv. 

Av og til kommer jeg nok til å blogge om ting som opptar meg av andre grunner også, men hverdagsgleder og måter å gjøre hverdagen best mulig blir definitivt hovedfokuset.

Så litt om meg da: Jeg er ei 26 år gammel jente som jobber som mellomleder i IT-bransjen (det høres mer fancy ut enn det er). Jeg har utallige studiepoeng innen både juss og psykologi, men ingen grad (jobber med å endre dette). I 2017 fant jeg verdens fineste mann og tvang han (nesten) til å bli min kjæreste og samboer. Vi har nylig kjøpt oss leilighet sammen, noe som 100% sikkert vil gjenspeiles i bloggen. For meg er hverdagsglede alt fra å kjøpe en god kopp kaffe på vei til jobb til å få fint vær og kunne tilbringe tid ute. Problemet har alltid vært at hverdagsbekymringer og irritasjoner har tatt mer energi enn jeg har fått tilbake på hverdagsgleder, og nettopp dette er det jeg prøver å snu her.

Mine absolutte hverdagsgleder som aldri slår feil: Rødvin, Pukka-te, taco og en skikkelig god bok.

Vi blogges!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *